Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_jhrpvg5kpv1k74rk1c9fo8nku6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
LeaseAutoVandaag - Fiat


Alle Fiat lease modellen

Fiat heeft een modelprogramma dat is afgestemd op de huidige trends; klein, compact, MPV en SUV. De Fiat 500, Panda en 500 zijn momenteel de populairste modellen uit het gamma in de lease. De Tipo komt terug als volumemodel, maar voor de fijnproevers is er ook nog de 124 Spider.

Fiat leaseproducten

private lease Privé leasen
Keurmerk Private Lease

Fiat Private Lease

Fiat Private Lease is de leasevorm voor particulieren waarmee je een vast bedrag per maand betaald en daardoor heb je geen vaste autokosten meer.

Met Fiat Private Lease betaal je een vast bedrag per maand en dan worden alle vaste autokosten uit handen genomen. Je betaalt zelf alleen nog de brandstofkosten.

Modellen: Fiat 500, 500 C, 500 L, 500 L Living, 500 X

private lease Privé leasen

Fiat Aflopend Krediet

Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan de financieringsmaatschappij tot een vooraf vastgesteld bedrag. De zogenoemde slottermijn.

Als je je nieuwe of gebruikte Fiat niet zelf wilt aanschaffen, dan kun je kiezen voor Fiat Aflopend Krediet. Dan betaal je maandelijks een vast bedrag tot een vooraf vastgesteld eindbedrag. De zogenoemde slottermijn.

Modellen: Alle nieuwe en gebruikte Fiat modellen

private lease Privé leasen

Fiat Formula

Met Fiat Formula betaal je maandelijks een bedrag voor het gebruik van de auto voor 2, 3 of 4 jaar.

Als je je nieuwe of gebruikte Fiat niet zelf wilt aanschaffen, dan kun je kiezen voor Fiat Formula. Dan sluit je een contact af met de looptijd van 2, 3 of 4 jaar. Er wordt rekening gehouden met de toekomstige inruilwaarde van de auto, zodat je elke keer kunt overstappen naar een nieuwe auto. Je betaalt voornamelijk voor het gebruik van de auto. Kosten zoals onderhoud, verzekering en MRB zijn wel voor de berijder.

Modellen: Alle nieuwe en gebruikte Fiat modellen

private lease Privé leasen

Fiat Uitgestelde Betaling

Met Fiat Uitgestelde Betaling wordt de Fiat voor je gefinancierd en betaal je later in één keer dit bedrag terug. Je hebt geen maandelijkse verplichtingen.

Met Fiat Uitgestelde Betaling wordt de Fiat geheel of gedeeltelijk betaald bij aflevering van uw Fiat. Dit bedrag betaal je later in één keer terug. Je kunt er ook voor kiezen om tussentijds eerder af te lossen. Je hebt geen maandelijkse verplichtingen.

Modellen: Alle nieuwe en gebruikte Fiat modellen

business lease Zakelijk leasen

Fiat Operational Lease

Met Fiat Operational Lease betaal je één vast bedrag per maand en daarmee worden alle vaste autokosten betaald.

Als je zakelijk zonder zorgen een Fiat wilt leasen, dan is Fiat Operational Lease het geschikte leaseproduct voor je. Je betaalt één vast bedrag per maand waarmee alle vaste kosten voor de leaseauto betaald worden.

Modellen: Alle Fiat modellen

business lease Zakelijk leasen

Fiat Financial Lease

Met Fiat Financial Services bepaal je zelf de looptijd en betaal je één vast en gelijkblijvend bedrag per maand zonder slottermijn.

Als je elke maand een vast bedrag wilt betalen om uiteindelijk eigenaar te worden van je Fiat, dan is Fiat Financial Lease een aantrekkelijke optie voor je.

Modellen: Alle nieuwe en gebruikte Fiat modellen

business lease Zakelijk leasen

Fiat Uitgestelde Betaling

Aan het eind van de looptijd betaal je in één keer het gefinancierde bedrag óf tussendoor al een gedeelte. Er zijn geen maandelijkse verplichtingen.

Het gefinancierde bedrag wordt in één keer terugbetaald. Tussentijds kan er extra afgelost worden. Er zijn dus geen maandelijkse verplichtingen.

Modellen: Alle nieuwe en gebruikte Fiat modellen


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_jhrpvg5kpv1k74rk1c9fo8nku6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0