Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_c1g8uionod36odmt2ggvbmkue0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
LeaseAutoVandaag - Porsche


Alle Porsche lease modellen

Porsche vertegenwoordigt het summum van sportiviteit. Goed nieuws voor de sportieve leaserijder is dat alle modellen ook zakelijk te rijden zijn, zelfs de 918 Spyder. Met de Cayman/Boxster, 911 en Macan zijn er ook wat realistischere alternatieven. De nieuwe Panamera – een leaseauto bij uitstek – is onderweg.

Porsche leaseproducten

private lease Privé leasen

Porsche Privé Plan

Porsche biedt met hun Porsche Privé Plan een financieel product aan voor particulieren. Dit is een leningsvorm.

Het Porsche Privé Plan is een financieringsproduct die toegepast kan worden op alle Porsche modellen. Zie dit als een vorm van lenen.

Modellen: Alle Porsche modellen

private lease Privé leasen

Porsche Share a Car

Porsche Share a Car is een private lease variant om een gebruikte Porsche te delen met vrienden.

Met Porsche Share a Car heb je een unieke leaseconstructie die je deelt met je vrienden. Je betaalt allemaal een deel van het leasebedrag en dan kun je via een app de auto delen. Je ziet of de auto beschikbaar is. Ook wordt bijgehouden hoeveel kilometer iedereen gereden heeft.

Modellen: Alle gebruikte Porsche modellen

business lease Zakelijk leasen

Porsche Financial Lease

Bij Porsche Financial Lease heb je een netto operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Met dit netto operationele leaseproduct worden alleen de financieringskosten aan de leasemaatschappij betaald. De vaste maandelijke autokosten moet de ondernemer zelf betalen.

Modellen: Alle Porsche modellen

business lease Zakelijk leasen

Porsche Full Operational Lease

Bij Porsche Full Operational Lease heb je een full operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Dit full operationele leaseproduct is inclusief alle vaste autokosten. Deze worden maandelijks middels één bedrag aan de leasemaatschappij betaald. De dealer is hierbij het aanspreekpunt.

Modellen: Alle Porsche modellen


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_c1g8uionod36odmt2ggvbmkue0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0