Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_qkcdsrbaehnddfgtc51l56g4c2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
LeaseAutoVandaag - Suzuki


Alle Suzuki lease modellen

De meeste modellen zijn vooral voor de particuliere koper interessant, maar de recente Baleno en de Celerio zijn het overwegen waard in de lease, al dan niet als private lease. Leuk: de Jimny wordt nog altijd verkocht en is ook zakelijk te rijden. Een nieuwe Ignis volgt binnenkort en daarna verschijnt een nieuwe Swift ten tonele.

Suzuki leaseproducten

private lease Privé leasen

Suzuki All Inclusive

Per model heeft Suzuki voor haar All Inclusive label (Private Lease) een paar uitvoeringen geselecteerd en een enkele optie.

Bij dit Private Lease product voor de Suzuki Celerio, Swift, Vitara en S-Cross betaal je maandelijks één bedrag voor alle vaste autokosten. Aan het einde van de periode lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Modellen: Celerio, Suzuki Swift, Suzuki Vitara, SX-4 S-Cross

business lease Zakelijk leasen

Suzuki Financial Lease

Bij Suzuki Financial Lease heb je een operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Dit full operationele leaseproduct is inclusief alle vaste autokosten. Deze worden maandelijks middels één bedrag aan de leasemaatschappij betaald. De dealer is hierbij het aanspreekpunt.

Modellen: Alle Suzuki modellen

business lease Zakelijk leasen

Suzuki Netto Operational Lease

Bij Suzuki Netto Operational Lease heb je een netto operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Met dit netto operationele leaseproduct worden alleen de financieringskosten aan de leasemaatschappij betaald. De vaste maandelijke autokosten moet de ondernemer zelf betalen.

Modellen: Alle Suzuki modellen

business lease Zakelijk leasen

Suzuki Full Operational Lease

Bij Suzuki Full Operational Lease heb je een full operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Hierbij wordt alle zorg voor het leasen van een auto uit handen genomen. In het leasebedrag zit o.a. wegenbelasting, onderhoud, verzekering.

Modellen: Alle Suzuki modellen


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_qkcdsrbaehnddfgtc51l56g4c2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0