Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_4krk3vs9qkmjtadup5idvmhlj5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
LeaseAutoVandaag - Volkswagen


Alle Volkswagen lease modellen

Voor iedereen is er wel een auto in het Volkswagen-aanbod te vinden. Voor de zakelijke rijder zijn daarvan vooral de GTE-uitvoeringen interessant. Een sportief karakter gecombineerd met zuinig rijden en – nog even – minder bijtelling. Recent kwam er een nieuwe Tiguan en voor de Golf staat voor binnenkort een facelift op de planning.

Volkswagen leaseproducten

private lease Privé leasen
Keurmerk Private Lease

Volkswagen Abonnement

Met het Volkswagen Abonnement heb je een private lease auto voor de Volkswagen modellen: up!, Polo, Golf en Golf Variant.

Bij dit Private Lease product voor de Volkswagen up!, Polo, Golf en Golf Variant betaal je maandelijks één bedrag voor alle vaste autokosten. Aan het einde van de periode lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Modellen: Volkswagen up!, Volkswagen up!, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf variant

private lease Privé leasen

Volkswagen Privé Plan

Volkswagen biedt met hun Volkswagen Privé Plan een financieel product aan voor particulieren. Dit is een leningsvorm.

Het Volkswagen Prive plan is een financieringsproduct die toegepast kan worden op alle Volkswagen modellen. Zie dit als een vorm van lenen.

Modellen: Alle Volkswagen modellen

business lease Zakelijk leasen

Volkswagen Full Operational Lease

Bij Volkswagen Full Operational Lease heb je een full operationeel leaseproduct voor de zakelijke markt.

Dit is het full operational lease product van Volkswagen Leasing. Dat is dus incl. alle vaste kosten: verzekering, wegenbelasting, onderhoud etc.

Modellen: Alle Volkswagen modellen

business lease Zakelijk leasen

Volkswagen Financial Lease

Bij Volkswagen Financial Lease heb je een netto operationele leasevorm voor de zakelijke markt.

Met dit netto operationele leaseproduct worden alleen de financieringskosten aan de leasemaatschappij betaald. De vaste maandelijke autokosten moet de ondernemer zelf betalen.

Modellen: Alle Volkswagen modellen


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_4krk3vs9qkmjtadup5idvmhlj5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0