Over LeaseAutoVandaag

LeaseAutoVandaag is de enige onafhankelijke vergelijkingssite voor leaseauto’s, leaseoffertes en leasecontracten. Wie op zoek is naar een nieuwe zakelijke lease of private leaseauto kan bij LeaseAutoVandaag zijn/haar favoriete leaseauto(‘s) samenstellen, deze vergelijken en vervolgens leaseoffertes aanvragen bij verschillende leasemaatschappijen. Deze offertes worden op meer dan 50 criteria vergeleken zodat je zelf de beste contractkeuze kunt maken op basis van leaseprijs, voorwaarden en andere condities. Geen verrassingen en onverwachte kosten.

Onze missie

Met LeaseAutoVandaag willen we het leasen van een auto gemakkelijker, maar vooral ook overzichtelijker maken. Ons doel is om gebruikers te informeren over nieuwe leaseauto’s en alle leasevormen, maar ook de mogelijkheid aan te bieden voor die betreffende auto meteen een leaseofferte aan bieden. Niet alleen auto’s zijn op deze manier te vergelijken, dat geldt ook voor de aanbiedingen van leasemaatschappijen. Uiteindelijk moet dit voor de eindgebruiker naast de ideale auto, ook de ideale leaseprijs tegen de beste voorwaarden opleveren.

Informeren

Goed geïnformeerd zijn over alle mogelijkheden van autolease, maakt het leasen van een auto al een stuk toegankelijker. Daarom verklaren we op LeaseAutoVandaag alle mogelijke leasevormen en laten de verschillen zien. Deze kenmerken komen terug in de berekening voor een auto, want of u nu een auto Full Operational wilt rijden of alleen een Financial Lease wilt afsluiten voor de auto, dan moet dit wel duidelijk zijn.

Alle nieuwe personenwagens zijn te configureren in LeaseAutoVandaag, inclusief alle mogelijke opties. Zo kunt u precies de auto samenstellen die u wilt, maar weet u bovendien ook wat een bepaalde optie iedere maand extra kost. Door alle stappen te doorlopen krijgt u een reëel beeld van wat uw perfecte leaseauto gaat kosten, maar ook waarom en tegen welke voorwaarden.

Niet in de laatste plaats houdt LeaseAutoVandaag u op de hoogte van al het auto- en leasenieuws. Als er een speciaal actiemodel komt, een Business Edition met veel voordeel voor de zakelijke markt of een wijziging in het motorenaanbod net een percentage bijtelling scheelt, zullen wij erover berichten. Om het beeld compleet te maken testen we bij LeaseAutoVandaag de meeste nieuwe leaseauto’s, waar we auto’s aan de hand van vastgestelde criteria beoordelen. Zo is het makkelijk een beeld te vormen, maar ook te concentreren op zaken die er juist voor u toe doen. Alles om het zoeken en vinden van een nieuwe leaseauto makkelijk te maken.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0