Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/2171a6636cb6ec5c0f7bb0243f3ce54e20783acd): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Dieselmotor voor Honda Civic


| Door:

Dieselmotor voor Honda Civic

De Honda Civic was tot op heden nog niet te bestellen met een dieselmotor. Daar komt nu verandering in met de 1.6 i-DTEC. Ook komt er een negentraps automaat beschikbaar.

De viercilinder dieselmotor is een oude bekende, want was ook leverbaar in de vorige generatie Civic. Volgens Honda is het blok wel vernieuwd en loopt vloeiender met minder trillingen. De motor levert ongewijzigd 120 pk en 300 Nm aan koppel. Het verbruik bedraagt gemiddeld 3,7 l/100 km. Een prijs is nog niet bekend.

Negentraps automaat

Honda meldt in het perscommuniqué eveneens dat er een negentraps automaat in de pijplijn zit voor de Civic. Ons geduld wordt wel nog even op de proef gesteld, want de automaat verschijnt niet voor medio volgend jaar.

Lease de Honda Civic 5d

Honda Civic 5d
Honda Civic 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0