| Door:

Hoge waardering Mercedes Bestelauto's

Mercedes-Benz is uitgeroepen tot Bestelautomerk van het Jaar. Mercedes-Benz overtuigde in de verkiezing – waarin organisator evofenedex bestelautogebruikers vraagt naar hun favoriete lichte bedrijfswagenmerk – en “won in de eindsprint op alle vlakken”, aldus Evonedex.

De MobilitietsRAI werd aangegrepen om de uitslag van de Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing bekend te maken, om precies te zijn tijdens de Nationale Bestelauto Summit. Directeur van ondernemersvereniging Evonedex, Machiel van der Kuijl, meldt een nek aan nek race tussen Mercedes, Ford en Volkswagen. Mercedes haalde de eindoverwinning door het innovatieve karakter, de aankoopverwachting, ervaringen en de tevredenheid over de dealer.

Wagenpark

De focus bij de Bestelauto van het Jaar-verkiezing ligt op de ervaringen van gebruikers. Daarom weegt de service van ieder merk zwaar vanwege het belang voor de ondernemer. De dit jaar aan de verkiezing deelnemende bedrijven hebben een totaal wagenpark van 5.800 bestelwagens. Maar liefst 65,5 procent van de respondenten is directeur/eigenaar.

Klanten

Mercedes behaalde op zeven van de acht beoordelingcriteria een top 3 positie. Sales manager Vans bij Mercedes, Mark Horsten, is zeer in zijn nopjes met de prijs. "Ons merk scoort altijd hoog in verkiezingen, maar dit is een prijs vanuit de gebruikers, onze klanten. Belangrijk dat die hun waardering over ons uitspreken." Mark Horsten kreeg de prijs uit handen van Machiel van der Kuijl uitgereikt.

Lease de Mercedes-Benz V-klasse 5d

Mercedes-Benz V-klasse 5d
Mercedes-Benz V-klasse 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf
220d kort 120kW € 1098,- € 501,- Bereken zelf
220d kort 120kW 7g-tronic aut € 1119,- € 517,- Bereken zelf
200d kort 100kW 7g-tronic aut € 1121,- € 508,- Bereken zelf
220d lang 120kW € 1122,- € 508,- Bereken zelf

Tags