| Door:

Recordproductie voor Volkswagen

Tussen 1 januari en vandaag heeft Volkswagen een recordaantal van 6 miljoen voertuigen geproduceerd. En Volkswagen wil meer, veel meer.

De best verkopende modellen waren dit jaar de Polo, Golf, Jetta, Passat en ook de Chinese Santana. Die was lange tijd gebaseerd op de tweede generatie Passat, maar heeft tegenwoordig een meer Jetta-achtige uitstraling.

14 landen

Volkswagen meldt ook een groeiende belangstelling voor de Tiguan en de recent gelanceerde T-Roc en Arteon. Volkswagen produceert in 50 fabrieken verdeeld over 14 landen. In totaal produceerde Volkswagen tot nu toe 150 miljoen auto's onder eigen naam en dat is sinds dat de eerste Kever van de band liep.

19 SUV's

Volkswagen breidt qua modellenaanbod flink uit. In 2020 zal het merk maar liefst 19 SUV's leveren en de focus ligt ook op elektrische modellen. Die zullen in eerste instantie ingevuld worden door de I.D., I.D. Crozz en I.D. Buzz waarvan er in 2025 meer dan 1 miljoen moeten rondrijden.

Lease de Volkswagen Polo 5d

Volkswagen Polo 5d
Volkswagen Polo 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0