| Door:

Toyota Aygo beter aangekleed

Vanaf 11.695 euro is de vernieuwde Toyota Aygo inmiddels leverbaar in ons land. Voor 199 euro per maand staat het model via Private Lease voor de deur.

De ontwerpers hebben de kleinste Toyota een nieuwe X-design aan de voorkant meegegeven. De zogenaamde Keen-Look koplampen hebben geïntegreerde LED-dagrijverlichting. Zoals voorheen kan de grille in diverse kleuren worden gekozen. De 15 inch wieldoppen of lichtmetalen wielen zijn eveneens nieuw.

Interieur

Het interieur kenmerkt zich door meters met een driedimensionaal ontwerp en een nieuwe verlichtingskleur. Ook zijn de hoofdkleuren van de binnenkant gewijzigd en nu verkrijgbaar in Quartz Grey en Piano Black. Daarnaast zorgt nieuwe stoelbekleding voor een hoger kwaliteitsgevoel.

Besturing

De bestaande 1 liter driecilinder voldoet inmiddels aan de emissienorm Euro 6.2 en levert een vermogen van 72 pk. Ook legde Toyota het vergrootglas op de wielophanging met betere rijeigenschappen als gevolg. De software van de besturing is aangepast voor een snellere reactietijd en het geluidsniveau in het interieur is door een verbeterde isolatie verlaagd. De duurdere varianten kennen nu ook Apple Car Play en Android Auto.

Lease de Toyota Aygo 3d

Toyota Aygo 3d
Toyota Aygo 3d lease vanaf netto bijtelling vanaf
1.0vvti x 53kW prijs op aanvraag € 73,- Bereken zelf
1.0vvti x-fun 53kW prijs op aanvraag € 83,- Bereken zelf
1.0vvti x-play 53kW prijs op aanvraag € 88,- Bereken zelf
1.0vvti x-play 53kW x-shift aut prijs op aanvraag € 97,- Bereken zelf

Tags