Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/361dfd036ca1952ffadc72418fea806575f1c1d4): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Verkoopresultaten Nissan Leaf


| Door:

Nieuwe Nissan Leaf meteen goed van start

De tweede generatie van de volledig elektrische Nissan Leaf scoort meteen goed op de Europese markt. Tot eind juni werden er al 18.000 exemplaren verkocht.

Sinds de lancering in oktober 2017 heeft Nissan al 37.000 exemplaren van de tweede generatie Leaf aan de man gebracht in ons werelddeel. Tot nu toe is de Leaf de best verkopende elektrische auto op de Europese markt als naar 2018 wordt gekeken. Kopers gaan onder meer voor de moderne vormgeving en de prestaties. De geringe invloed op het milieu vormt echter het belangrijkste argument. Moderne technologieën maken de Leaf nog aantrekkelijker. Zo blijkt dat 72 procent van de kopers voor het optionele ProPilot kiest dat nog kan worden aangevuld met ProPilot Park. Ook de e-Pedal krijgt grote waardering.

Prijzen

Met een 40 kWh batterijpakket kan de Leaf volgens de nieuwe normen een afstand van 270 km rijden. Waardering voor de Leaf is er alom gezien verschillende prijzen die het model heeft ontvangen. Op het gebied van veiligheid is het model onderscheiden met de maximale vijf sterren van EuroNCAP. De totaalteller wereldwijd staat voor de Leaf op 340.000 exemplaren vanaf de lancering van de eerste generatie in 2010.

Lease de Nissan Leaf 5d

Nissan Leaf 5d
Nissan Leaf 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0