| Door:

Toyota Prius Wagon wordt Prius+

De vernieuwde Toyota Prius Wagon komt naar Nederland als Prius+. De hybride-MPV scoort 20% bijtelling en prijzen beginnen bij 31.790 euro.

Toyota geeft de Prius+ het familiegezicht met nieuwe LED-koplampen. Ook nieuwe achterlichten en een vlotter gesneden bumper is voor de MPV weggelegd. In het interieur zijn vooral de materialen opgewaardeerd, al doet ook een nieuw instrumentarium en het Toyota Touch 2 infotainmentsysteem intrede.

Technisch blijft de Prius+ vertrouwen op zijn 136 pk sterke hybride-aandrijflijn met een theoretisch verbruik van 4.1l/100km en 95 gram/km CO2-uitstoot. De MPV heeft standaard zeven zitplaatsen en biedt daarbij – afhankelijk van de stoelopstelling – 200 tot 500 tot 1750 liter bagageruimte. Prijzen beginnen bij 31.790 euro in de Comfort-uitvoering. De Aspiration is twee mille duurder en heeft 17 inch lichtmetaal, automatisch dimmende binnenspiegel, half lederen bekleding, een head-up display, stoelverwarming en privacy glass achter. De Lease-uitvoering is er voor 34.790 euro met panoramisch dak en het genoemde Toyota Touch 2 infotainmentsysteem. Aan de top staat de Dynamic-uitvoering voor 37.790 euro. Voor dat bedrag verzorgt Toyota JBL-audio met 8 speakers, adaptieve cruise, elektrische stoelverstelling, parkeerhulp en het Pre-Crash Safety systeem. De hybride-MPV scoort 20% bijtelling en is daarmee niet uniek, maar wel in het geval alleen een benzineauto zakelijk gereden mag worden. 

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0