Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_og58mp74vf38ipeev0g5gaq154, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Nieuwe Lancia Ypsilon prijzen en uitvoeringen op een rij


| Door:

Vernieuwde Lancia Ypsilon klaar voor de start

Lancia heeft de Ypsilon vernieuwd en zet de nieuwe uitvoeringen in de prijslijst. De Italiaan rijdt op benzine of aardgas en prijzen beginnen bij 13.900 euro.

De facelift van de Ypsilon heeft cosmetische upgrades om het lijf, waarbij de neus optisch is verbreed door een nieuwe bumper. Ook zijn er nieuwe lakkleuren. Binnenin maakt Lancia ruimte voor het nieuwe uConnect infotainmentsysteem en is ook het instrumentarium aangepast.

Onderhuids keren de 1.2 liter benzinemotor en de 0.9 TwinAir 85 motor terug. Die laatste is standaard gekoppeld aan de semi-automaat DFN en maakt de TwinAir versie zuinig genoeg om in aanmerking te komen voor 20% bijtelling. Fiscaal voordeel is ook van toepassing op de Ypsilon EcoChic, die rijdt op aardgas.


Uitvoeringen

Lancia levert de Ypsilon in de gebruikelijke uitvoeringen Silver, Gold en Platinum, maar tijdelijk is de Yp ook verkrijgbaar in de Opening Edition, een introductiemodel dat is gebaseerd op de Gold-uitvoering. Zaken doen vanaf de Ypsilon is sowieso een goed idee omdat dat dan zaken zoals airco, een audiosysteem met 5 inch touchscreen en Bluetooth standaard is. De Ypsilon Opening Edition pakt verder uit met cruise control, DAB+ en navigatie met 5 jar Livee Services.

Prijzen

Prijzen van de vernieuwde Ypsilon beginnen bij 13.900 euro voor de 1.2, oplopend via de TwinAir 85 DFN a 14.800 euro naar de 15.545 euro kostende TwinAir EcoChic op aardgas.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_og58mp74vf38ipeev0g5gaq154, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0